9,6 uit 47 reviews
4.7/5

Kerkveld werkt.

Voor Twentewijn Bouman Totaallift Twenteland eieren jou? Installatiebedrijf Ten Dam Spoolder Bodorlaser Paasparty Bentelo Rekos Universiteit Twente Nijland Service Anno.nu Volksfeesten Oele Bulbbouquet Salut Kwekerij Visschedijk Gemeente Hof van Twente Zeut

vette logo's & next level websites & next level websites & next level websites

Logo

Ik ontwerp logo’s. Heel veel logo’s! Haal een expert in huis met 20 jaar ervaring en maak een nieuw logo voor jouw bedrijf toegankelijk.

Logo herontwerp

Jullie logo restylen kan ook. Bijna alles kan beter. Met een minimale ingreep maken we een nieuwe professionele uitstraling.

Website

Uniek ontwerp op een professioneel WordPress platform. Volledige hulp, bij een door mij uitgewerkte huisstijl en onderhoud.

Reclame

Beeld en tekst in een grafische en creatieve vormgeving vormen elke basis. Van digitaal tot druk. Van flyer tot Facebook.

Van plan
tot
uitstraling beter identiteit

Kerkveld is een gespecialiseerd reclamebureau voor verbeteren van uitstraling voor jouw bedrijf. Van grafisch ontwerp tot webshop of website. Mijn focus ligt op een totaalconcept, van eigen ontwerp tot uitvoering.

Het werkveld omvat het ontwerpen van logo’s en huisstijlen, het ontwerpen en bouwen van professionele websites, het vormgeven van drukwerk en het bedenken van onderscheidende reclame. Altijd vernieuwend en fris, van plan tot uitstraling!

2020-10-15-03-Eddy

Vinden

Volgen

Vraag

Logo & website: kerkveld.nl

Adres

't Kemerink 15, 7497 MN Bentelo

Telefoon

06 - 38 24 66 94

E-mail

eddy@kerkveld.nl